Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Online training KIS: blonderen en tonen 12-4-21

12 april @ 10:00 - 11:30

Gratis

In een online training van maximaal 1,5 uur gaat Angelique Winters een theoretische training verzorgen voor de haarstylist die graag zijn/haar kennis wil opfrissen over blonderen en tonen. Communicatie met de klant is hierbij heel belangrijk om een goede diagnose te stellen: wat is de kleurwens, wat is haalbaar en welke techniek u gaat toepassen. In deze training leert u de basisprincipes van het oplichten en hoe je met de juiste receptuur en toning het perfecte eindresultaat kunt behalen. Aan bod komen onze blondeerproducten, het neutraliseren van kleuren en tonen. Om dit seminar te volgen is het wel wenselijk om al enkele jaren ervaring te hebben op het gebied van kleuren.

Als u zich aanmeldt voor deelname, ontvangt u een link waarmee u kunt inloggen. U hoeft hiervoor alleen maar Microsoft Teams te downloaden. Denk eraan om het e-mailadres van de deelnemer op te geven.

Per emailadres kan slechts 1 deelnemer aangemeld worden. De link om in te loggen is persoonlijk en mag niet gedeeld worden.

Gegevens

Datum:
12 april
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

online training
Nederland
Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.
0

Je winkelwagen