Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Men’s cutting workshop by Dave Wiekens

17 februari @ 19:00 - 21:30

€50

Dave Wiekens is een zeer ervaren herenkapper met 9 jaren wedstrijdervaring. Hij heeft nationaal én internationaal veel bekroningen behaald. Wil je graag je heren knip skills verbeteren en een kapsel leren opbouwen met vernieuwde kniptools? Ga dan zelf aan de slag in de workshop en breid je herenervaring uit. Aan de orde komen: knippen met kam en schaar, knippen met tondeuse en kam, Fade, effileer technieken en bij welke structuur haar gebruik je deze, leren werken in opbouw met producten. Na een demonstratie door Dave met de kniptechnieken en knipskills ga je aan de slag op een zelf meegebracht model| level: basic of gevorderd

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€50
Evenement Categorie:

Organisator

KIS HairCare
Telefoon:
+31555431111
E-mail:
info@kis-haircare.com
Website:
https://www.kis-haircare.com

Overige informatie

Model:
Ja
Inclusief:
Consumpties

Locatie

Ministry of Beauty
Europaweg 220
7336 AR Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31555431111
Website:
https://www.kis-haircare.com
Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.
0

Your Cart

Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat wij het gehele educatieprogramma voor het komende seizoen annuleren. Educatie is een van de pijlers van ons bedrijf. Om ons volgeboekte studioprogramma geheel te annuleren, was een van de zwaarste beslissingen die wij hebben moeten nemen.

Niet alleen het kappersvak is een contactberoep maar ook ons vak. Elkedag bezoeken onze vertegenwoordigers en educators salons en zij komen ook maandelijks bijeen op de zaak. Wij lopen met zijn allen dagelijks bepaalde risico’s dus dit was een sterk argument om de seminars gewoon door te laten gaan. 

Het sterkste tegenargument was echter dat we extra risico’s beter kunnen vermijden. Even geen seminars waar bijvoorbeeld medewerkers van 8 verschillende salons bij elkaar komen. Het is niet leuk maar er valt mee te leven. Daarnaast zijn er alternatieven zoals webinars en e-learning. 

De doorslag van onze beslissing gaf de gevoerde ruggespraak met de ANKO. Onze specifieke vraag was of een salon moet sluiten als een medewerker een seminar bij ons gevolgd heeft waar ook een cursist aan deelgenomen heeft die enkele dagen erna positief getest wordt op corona. De ANKO heeft deze vraag voor de zekerheid ook nog eens voorgelegd aan de GGD. De GGD kan seminars niet verbieden maar het advies was niet doen als het niet echt nodig is. En als het absoluut moet, dan alleen in goed geventileerde ruimtes en te allen tijde met mondmaskers.  

Op het moment van ons telefonisch contact wist de ANKO te vertellen dat er al drie salons een brief van de GGD ontvangen hebben dat de gehele salon 14 dagen in quarantaine moet. Daarvoor willen wij niet verantwoordelijk zijn.

 Met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen die u en wij hanteren kunnen in-salon trainingen en dergelijke gewoon doorgang vinden. Wij zullen er alles aan doen om u ook de komende tijd vaktechnisch te ondersteunen. Ook al is dit grotendeels digitaal. Onze excuses hiervoor.