Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

februari 2020

Men’s cutting workshop by Dave Wiekens

17 februari 2020 @ 19:00 - 21:30
Ministry of Beauty, Europaweg 220
7336 AR Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps

Dave Wiekens is een zeer ervaren herenkapper met 9 jaren wedstrijdervaring. Hij heeft nationaal én internationaal veel bekroningen behaald. Wil je graag je heren knip skills verbeteren en een kapsel leren opbouwen met vernieuwde kniptools? Ga dan zelf aan de slag in de workshop en breid je herenervaring uit. Aan de orde komen: knippen met kam en schaar, knippen met tondeuse en kam, Fade, effileer technieken en bij welke structuur haar gebruik je deze, leren werken in opbouw met producten.…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
0

Je winkelwagen

In verband met de huidige Covid-19 maatregelen hebben we momenteel geen studioprogramma.

We willen extra risico’s vermijden. Even geen seminars waar bijvoorbeeld medewerkers van veel verschillende salons bij elkaar komen. Het is niet leuk maar er valt mee te leven. Daarnaast zijn er alternatieven zoals webinars en e-learning. 

Met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen die u en wij hanteren kunnen in-salon trainingen en dergelijke gewoon doorgang vinden. Wij zullen er alles aan doen om u ook de komende tijd vaktechnisch te ondersteunen. Ook al is dit grotendeels digitaal. Onze excuses hiervoor.